Видео за домашно и естествено раждане

[Обратно към главната страница]

Какво е Дула?

Какво е дула и какво представлява духовното акушерство?

Откъс от предаването "Жените" по БНТ, 6 април 2011


Да бъдеш дула… или помощница при раждане

Репортаж по bTV

Раждане

Оргазъм по време на раждане? Не е илюзия!

Едва ли сте очаквали да срещнете думите „оргазъм” и „раждане” в едно и също изречение. Колкото и невероятно да звучи, все повече жени вярват в „Оргазмово раждане”. Според тях раждането не трябва задължително да бъде болезнено преживяване, а напротив – то може да е толкова приятно и възторжено, колкото и моментът на зачеването на детето. [Продължи...]

За повече информация свалете и гледайте филмът "Раждане с оргазъм - грижливо пазената тайна"

"Какво желаят бебетата" e филм, спечелил не една награда, който разглежда в дълбок смисъл шансът ни да раждаме и отглеждаме деца в този свят. В него са показани интересни случаи, през които ще ни води топлият глас на Ноа Уайл и ще научим как моделите, които доминират живота на възрастните се задават още от самото раждане.

Ще узнаете непозната досега информация за ранното развитие на бебетата споделена от специалисти.

Последни изследвания показват, че днешното общество е продукт на начинът по който посрещаме и отглеждаме децата си. Kогато новороденото е посрещнато с любов и топлина и му е дадена възможност да създаде дълбока взаимовръзка с родителите, то ще го осъществи и с други хора, когато порасне.

В документалния филм ще научим как отношенията между родителите по време на бременността предопределят развитието на мозъка в бебето и така ще видим в нова светлина мъдростта на древните традиции, които са отдавали голямо значение на това, как се посреща бебето преди, по време и след момента на раждането.

Филм, който всяка жена преди да роди трябва да гледа! И не само раждащите жени - в него се разкрива един етап от живота ни, който никой не помним, но, както се оказва, има огромно влияние върху целия ни жизнен път - животът в утробата и моментът на раждането.

Приятно гледане
Неасистирано раждане


Репортаж за естественото раждане в България

Ето така изглежда нормалното раждане, когато е без стрес, без чужда намеса.

Обратно към главната страница